Buffet compleet

Buffet compleet ( v.a. 20 personen)  € 26.50 p.p.    

Doordeweeks en buiten het zomerseizoen ook in de weekenden €26.50.
Zomerseizoen is met Pasen tot 1 oktober
Op vrijdagen en de weekenden in het zomerseizoen € 29.50 p.p.
Voor gezelschappen van 15 t/m 20 personen is er een aangepast buffet

 

Vooraf

Brood met boerenboter, olijfolie en tapenade.

Buffet

Falafel balletjes op spiesje met hummus.

Gestoomde en geroosterde mais.

Vegetarische slagers burger.

Gamba’s gegrild met een tomaten salsa en groene kruiden.

Zalm gegratineerd met een dille kruidentopping op zacht gebakken venkel.

Saté van kippendijen met atjar, kroepoek, vleugje koriander en eigengemaakte pindasaus.

Hamburgertjes met gebakken uien, gegratineerde bacon.

Kipgrillworst met cheddar en jalapeno peper.

Patato dippers met mayonaise.

Tomaten salade met bosui, basilicum en paprika.

Aardappelsalade met gebakken spekjes en boontjes.

Pasta salade met pesto en zongedroogde tomaten.

 

Extra uit te breiden:                              

 

Vooraf

Runder carpaccio vooraf met rucola, Parmezaanse kaas en truffel mayonaise € 10.00 p.p..

Gepureerde geroosterde tomaten paprika soep met crème fraise € 6.00 p.p.

 

Hoofdgerechten

Snoekbaars gelakt met oosterse groenten.  Of extra € 100.00 per schaal voor ca. 25 pers.

Echte Indonesische rendang met wilde rijst. Of extra € 100.00 per schaal voor ca. 25 pers.

Rib-eye ( heel ) van het Angus rund aan het buffet getrancheerd of extra € 160.00per hele rib-eye voor ca 25 pers.  € 160.00 extra.